INFORMACJA O PRYWATNOŚCI

Ostatnia aktualizacja 07 września 2021 r.

Dziękujemy, że zdecydowałeś się być częścią naszej społeczności na growthbeast.io ("Firma,” “my,” “nas," lub "nasz"). Zobowiązujemy się do ochrony Państwa danych osobowych i Państwa prawa do prywatności. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości dotyczące niniejszej informacji o prywatności lub naszych praktyk w odniesieniu do Twoich danych osobowych, skontaktuj się z nami pod adresem [email protected]

Niniejsza informacja o prywatności opisuje, w jaki sposób możemy wykorzystać Twoje dane, jeśli:

  • Odwiedź naszą stronę internetową pod adresem growthbeast.io
  • Współpracować z nami na inne powiązane sposoby - w tym w zakresie sprzedaży, marketingu lub wydarzeń

W niniejszej informacji o prywatności, jeśli odnosimy się do:

  • Strona internetowa," odnosimy się do każdej naszej strony internetowej, która odwołuje się do tej polityki lub do niej odsyła.
  • Usługi," odnosimy się do naszej strony internetowej i innych powiązanych usług, w tym wszelkich sprzedaży, marketingu lub wydarzeń.

Celem niniejszej informacji o prywatności jest wyjaśnienie użytkownikowi w możliwie najbardziej przejrzysty sposób, jakie informacje zbieramy, jak je wykorzystujemy i jakie prawa ma użytkownik w związku z nimi. Jeśli są jakieś warunki w tej informacji o prywatności, z którymi się nie zgadzasz, prosimy o natychmiastowe zaprzestanie korzystania z naszych Usług.

Prosimy o dokładne zapoznanie się z niniejszą informacją o prywatności, ponieważ pomoże ona zrozumieć, co robimy z gromadzonymi przez nas informacjami.

 

SPIS TREŚCI

  1. JAKIE INFORMACJE ZBIERAMY?
  2. JAK WYKORZYSTUJEMY TWOJE INFORMACJE?
  3. CZY TWOJE DANE BĘDĄ KOMUKOLWIEK UDOSTĘPNIANE?
  4. KOMU BĘDĄ UDOSTĘPNIANE TWOJE INFORMACJE?
  5. CZY UŻYWAMY PLIKÓW COOKIE I INNYCH TECHNOLOGII ŚLEDZENIA?
  6. JAK DŁUGO PRZECHOWUJEMY TWOJE INFORMACJE?
  7. JAK CHRONIMY TWOJE DANE?
  8. CZY ZBIERAMY INFORMACJE OD OSÓB NIEPEŁNOLETNICH?
  9. JAKIE SĄ TWOJE PRAWA DO PRYWATNOŚCI?
  10. ELEMENTY STERUJĄCE DLA FUNKCJI "NIEŚLEDZENIA
  11. CZY MIESZKAŃCY KALIFORNII MAJĄ SZCZEGÓLNE PRAWA DO PRYWATNOŚCI?
  12. CZY DOKONUJEMY AKTUALIZACJI NINIEJSZEGO OGŁOSZENIA?
  13. JAK MOŻNA SIĘ Z NAMI SKONTAKTOWAĆ W SPRAWIE TEGO POWIADOMIENIA?

 

1. JAKIE INFORMACJE ZBIERAMY?

Dane osobowe, które nam ujawniasz

W skrócie:  Zbieramy dane osobowe, które nam przekazujesz.

Zbieramy dane osobowe, które użytkownik dobrowolnie przekazuje nam podczas rejestracji na Stronie, wyrażając zainteresowanie uzyskaniem informacji o nas lub naszych produktach i Usługach, podczas uczestnictwa w działaniach na Stronie lub w inny sposób podczas kontaktu z nami.

Dane osobowe, które gromadzimy, zależą od kontekstu Twoich interakcji z nami i Witryną, wyborów dokonywanych przez Ciebie oraz produktów i funkcji, z których korzystasz. Gromadzone przez nas dane osobowe mogą obejmować następujące elementy:

Dane osobowe dostarczone przez użytkownika. Zbieramy nazwiska, adresy e-mail, adresy rozliczeniowe, numery kart debetowych/kredytowych i inne podobne informacje.

Dane dotyczące płatności. Możemy gromadzić dane niezbędne do przetworzenia płatności w przypadku dokonywania zakupów, takie jak numer instrumentu płatniczego (np. numer karty kredytowej) oraz kod bezpieczeństwa związany z instrumentem płatniczym. Wszystkie dane dotyczące płatności są przechowywane przez Stripe. Możesz znaleźć ich link (linki) do informacji o prywatności tutaj: https://stripe.com/en-gb/privacy.

Wszystkie dane osobowe, które nam podajesz, muszą być prawdziwe, kompletne i dokładne, a Ty musisz powiadomić nas o wszelkich zmianach tych danych osobowych.


Informacje zbierane automatycznie

W skrócie:  Niektóre informacje - takie jak adres protokołu internetowego (IP) i/lub charakterystyka przeglądarki i urządzenia - są zbierane automatycznie podczas odwiedzania naszej Strony.

Automatycznie zbieramy pewne informacje, gdy odwiedzasz, korzystasz lub poruszasz się po Stronie. Informacje te nie ujawniają Państwa tożsamości (np. nazwiska lub danych kontaktowych), ale mogą obejmować informacje o urządzeniu i sposobie korzystania z niego, takie jak adres IP, charakterystyka przeglądarki i urządzenia, system operacyjny, preferencje językowe, odsyłające adresy URL, nazwa urządzenia, kraj, lokalizacja, informacje o tym, jak i kiedy korzystają Państwo z naszej Strony oraz inne informacje techniczne. Informacje te są potrzebne przede wszystkim do utrzymania bezpieczeństwa i funkcjonowania naszej Strony internetowej oraz do naszych wewnętrznych celów analitycznych i sprawozdawczych.

Jak wiele firm, zbieramy również informacje za pomocą plików cookie i podobnych technologii. Możesz dowiedzieć się więcej na ten temat w naszej informacji o plikach cookie: growthbeast.io/cookie-policy.

Informacje, które zbieramy obejmują:

  • Dane dziennika i użytkowania. Dane dziennika i dane użytkowe to informacje związane z usługami, diagnostyką, użytkowaniem i wydajnością, które nasze serwery zbierają automatycznie podczas dostępu lub korzystania z naszej Witryny i które zapisujemy w plikach dziennika. W zależności od sposobu, w jaki użytkownik wchodzi z nami w interakcje, te dane dziennika mogą obejmować adres IP, informacje o urządzeniu, typ i ustawienia przeglądarki oraz informacje o aktywności użytkownika w Witrynie (takie jak znaczniki daty/godziny związane z użytkowaniem, przeglądane strony i pliki, wyszukiwania i inne podejmowane działania, takie jak funkcje, z których użytkownik korzysta), informacje o zdarzeniach w urządzeniu (takie jak aktywność systemu, raporty o błędach (czasami nazywane "crash dumps") i ustawienia sprzętu).
  • Dane urządzenia. Zbieramy dane o urządzeniu, takie jak informacje o komputerze, telefonie, tablecie lub innym urządzeniu używanym do uzyskania dostępu do Strony. W zależności od używanego urządzenia, te dane o urządzeniu mogą obejmować takie informacje jak adres IP (lub serwer proxy), numery identyfikacyjne urządzenia i aplikacji, lokalizacja, typ przeglądarki, model sprzętu dostawca usług internetowych i/lub operator komórkowy, system operacyjny i informacje o konfiguracji systemu.

Dane o lokalizacji. Zbieramy dane dotyczące lokalizacji, takie jak informacje o lokalizacji Twojego urządzenia, które mogą być precyzyjne lub nieprecyzyjne. To, ile informacji zbieramy, zależy od rodzaju i ustawień urządzenia, z którego korzystasz, aby uzyskać dostęp do Witryny. Na przykład, możemy używać GPS i innych technologii do zbierania danych geolokalizacyjnych, które mówią nam o Twojej aktualnej lokalizacji (na podstawie adresu IP). Użytkownik może zrezygnować z umożliwienia nam gromadzenia tych informacji poprzez odmowę dostępu do nich lub wyłączenie ustawienia Lokalizacji na swoim urządzeniu. Należy jednak pamiętać, że w przypadku rezygnacji użytkownik może nie być w stanie korzystać z niektórych aspektów Usług.

 

2.JAK WYKORZYSTUJEMY TWOJE INFORMACJE?

W skrócie:  Przetwarzamy Państwa dane w celach wynikających z uzasadnionych interesów biznesowych, realizacji naszej umowy z Państwem, przestrzegania naszych zobowiązań prawnych i/lub Państwa zgody.

Wykorzystujemy dane osobowe zebrane za pośrednictwem naszej Strony internetowej do różnych celów biznesowych opisanych poniżej. Przetwarzamy Państwa dane osobowe dla tych celów w oparciu o nasze uzasadnione interesy biznesowe, w celu zawarcia lub wykonania umowy z Państwem, za Państwa zgodą i/lub w celu spełnienia naszych zobowiązań prawnych. Wskazujemy konkretne podstawy przetwarzania, na których opieramy się obok każdego celu wymienionego poniżej.

Wykorzystujemy informacje, które zbieramy lub otrzymujemy:

  • Aby ułatwić proces tworzenia konta i logowania. Jeśli zdecydujesz się połączyć swoje konto w naszej firmie z kontem osoby trzeciej (np. kontem Google lub Facebooka), wykorzystujemy informacje, które pozwoliłeś nam zebrać od tych osób trzecich, aby ułatwić proces tworzenia konta i logowania w celu wykonania umowy.
  • Zamieścić referencje. W naszej Witrynie zamieszczamy referencje, które mogą zawierać dane osobowe. Przed zamieszczeniem świadectwa uzyskamy Twoją zgodę na wykorzystanie Twojego imienia i nazwiska oraz treści świadectwa. Jeśli chcesz zaktualizować lub usunąć swoje świadectwo, skontaktuj się z nami pod adresem [email protected] Pamiętaj, aby podać swoje imię i nazwisko, miejsce zamieszczenia świadectwa oraz dane kontaktowe.
  • Prośba o informację zwrotną. Możemy wykorzystywać informacje o użytkowniku w celu uzyskania informacji zwrotnej i skontaktowania się z nim w sprawie korzystania z naszej Witryny.
  • Aby umożliwić komunikację między użytkownikami. Możemy wykorzystać informacje o użytkowniku w celu umożliwienia komunikacji między użytkownikami za zgodą każdego z nich.
  • Aby zarządzać kontami użytkowników. Możemy wykorzystywać Twoje informacje w celu zarządzania naszym kontem i utrzymywania go w sprawności.
  • Aby wysłać do Ciebie informacje administracyjne. Możemy wykorzystywać Państwa dane osobowe do wysyłania Państwu informacji o produktach, usługach i nowych funkcjach i/lub informacji o zmianach w naszych warunkach, zasadach i polityce.
  • Aby chronić nasze Usługi. Możemy wykorzystywać informacje o użytkowniku w ramach naszych działań mających na celu zapewnienie bezpieczeństwa naszej Witryny (na przykład w celu monitorowania i zapobiegania oszustwom).
  • Aby egzekwować nasze warunki, zasady i polityki w celach biznesowych, aby spełnić wymagania prawne i regulacyjne lub w związku z naszą umową.
  • Aby odpowiedzieć na żądania prawne i zapobiec szkodom. Jeśli otrzymamy wezwanie do sądu lub inne żądanie prawne, możemy być zmuszeni do sprawdzenia przechowywanych przez nas danych w celu określenia sposobu odpowiedzi.
  • Realizuj i zarządzaj swoimi zamówieniami. Możemy wykorzystywać informacje o użytkowniku w celu realizacji i zarządzania zamówieniami, płatnościami, zwrotami i wymianą dokonywanymi za pośrednictwem strony internetowej.
  • Zarządzać losowaniami nagród i konkursami. Możemy wykorzystywać informacje o użytkowniku w celu administrowania losowaniami nagród i konkursami, gdy użytkownik zdecyduje się wziąć udział w naszych konkursach.
  • W celu dostarczenia i ułatwienia dostarczenia usług użytkownikowi. Możemy wykorzystać informacje o użytkowniku, aby zapewnić mu żądaną usługę.
  • Aby odpowiadać na zapytania użytkowników/oferować im wsparcie. Możemy wykorzystać informacje o użytkowniku, aby odpowiedzieć na jego zapytania i rozwiązać wszelkie potencjalne problemy związane z korzystaniem z naszych Usług.
  • Aby wysyłać Ci komunikację marketingową i promocyjną. My i/lub nasi partnerzy marketingowi będący osobami trzecimi mogą wykorzystywać dane osobowe przesłane przez użytkownika do naszych celów marketingowych, jeśli jest to zgodne z jego preferencjami marketingowymi. Na przykład, wyrażając zainteresowanie uzyskaniem informacji o nas lub naszej Witrynie, subskrybując marketing lub w inny sposób kontaktując się z nami, będziemy zbierać od Państwa dane osobowe. W każdej chwili możesz zrezygnować z naszych e-maili marketingowych (patrz "JAKIE SĄ TWOJE PRAWA DO PRYWATNOŚCI?" poniżej).
  • Dostarczanie użytkownikowi ukierunkowanych reklam. Możemy wykorzystywać Twoje informacje do opracowywania i wyświetlania spersonalizowanych treści i reklam (oraz współpracować z osobami trzecimi, które to robią) dostosowanych do Twoich zainteresowań i/lub lokalizacji oraz do mierzenia ich skuteczności. Więcej informacji można znaleźć w naszej informacji o plikach cookie: growthbeast.io/cookie-policy.

 

3.CZY TWOJE DANE ZOSTANĄ KOMUKOLWIEK UDOSTĘPNIONE?

W skrócie:  Udostępniamy informacje tylko za Twoją zgodą, w celu przestrzegania przepisów prawa, świadczenia usług, ochrony Twoich praw lub wypełniania zobowiązań biznesowych.

Możemy przetwarzać lub udostępniać Twoje dane, które posiadamy w oparciu o następujące podstawy prawne:

  • Zgoda: Możemy przetwarzać Twoje dane, jeśli wyraziłeś nam konkretną zgodę na wykorzystanie Twoich danych osobowych w określonym celu.
  • Prawnie uzasadnione interesy: Możemy przetwarzać Twoje dane, gdy jest to zasadnie konieczne do realizacji naszych uzasadnionych interesów biznesowych.
  • Wykonanie umowy: Jeżeli zawarliśmy z Państwem umowę, możemy przetwarzać Państwa dane osobowe w celu spełnienia warunków naszej umowy.
  • Obowiązki prawne: Możemy ujawnić informacje o użytkowniku, jeśli jesteśmy do tego prawnie zobowiązani w celu spełnienia wymogów obowiązującego prawa, żądań rządowych, postępowania sądowego, nakazu sądowego lub procesu prawnego, np. w odpowiedzi na nakaz sądowy lub wezwanie do sądu (w tym w odpowiedzi na potrzeby władz publicznych w celu spełnienia wymogów bezpieczeństwa narodowego lub egzekwowania prawa).
  • Zainteresowania witalne: Możemy ujawnić Twoje dane, jeśli uznamy, że jest to niezbędne do zbadania, zapobieżenia lub podjęcia działań w związku z potencjalnym naruszeniem naszych zasad, podejrzeniem oszustwa, sytuacjami związanymi z potencjalnym zagrożeniem bezpieczeństwa jakiejkolwiek osoby i działaniami niezgodnymi z prawem lub jako dowód w postępowaniu sądowym, w które jesteśmy zaangażowani.

Bardziej szczegółowo, możemy potrzebować przetwarzać Twoje dane lub udostępniać Twoje dane osobowe w następujących sytuacjach:

  • Transfery biznesowe. Możemy udostępniać lub przekazywać Twoje dane w związku z lub podczas negocjacji dotyczących fuzji, sprzedaży aktywów firmy, finansowania lub przejęcia całości lub części naszej działalności przez inną firmę.
  • Sprzedawcy, konsultanci i inni zewnętrzni dostawcy usług. Możemy udostępnić Twoje dane zewnętrznym sprzedawcom, dostawcom usług, wykonawcom lub agentom, którzy wykonują usługi dla nas lub w naszym imieniu i wymagają dostępu do takich informacji w celu wykonania tej pracy. Przykłady obejmują: przetwarzanie płatności, analizę danych, dostarczanie wiadomości e-mail, usługi hostingowe, obsługę klienta i działania marketingowe. Możemy zezwolić wybranym stronom trzecim na korzystanie z technologii śledzenia na stronie internetowej, co umożliwi im gromadzenie w naszym imieniu danych na temat sposobu interakcji użytkownika z naszą stroną internetową w czasie. Informacje te mogą być wykorzystywane między innymi do analizy i śledzenia danych, określania popularności określonych treści, stron lub funkcji oraz lepszego zrozumienia aktywności online. O ile nie zostało to opisane w niniejszej informacji, nie udostępniamy, nie sprzedajemy, nie wynajmujemy ani nie handlujemy żadnymi informacjami o użytkowniku z osobami trzecimi dla ich celów promocyjnych.

 

4.KOMU BĘDĄ UDOSTĘPNIANE TWOJE DANE?

W skrócie:  Udostępniamy informacje tylko następującym kategoriom stron trzecich.

Udostępniamy i ujawniamy Twoje dane wyłącznie następującym kategoriom stron trzecich. Jeśli przetwarzaliśmy Twoje dane na podstawie Twojej zgody i chcesz ją cofnąć, skontaktuj się z nami, korzystając z danych kontaktowych podanych w poniższej sekcji zatytułowanej "JAK MOŻNA SIĘ Z NAMI SKONTAKTOWAĆ W SPRAWIE TEGO POWIADOMIENIA?“.

  • Przetwórcy płatności
  • Narzędzia sprzedaży i marketingu
  • Narzędzia do testowania
  • Usługi rejestracji i uwierzytelniania kont użytkowników

 

5.CZY UŻYWAMY PLIKÓW COOKIE I INNYCH TECHNOLOGII ŚLEDZENIA?

W skrócie:  Możemy używać plików cookie i innych technologii śledzenia do zbierania i przechowywania informacji o użytkowniku.

Możemy używać plików cookie i podobnych technologii śledzenia (takich jak sygnały nawigacyjne i piksele), aby uzyskać dostęp do informacji lub je przechowywać. Szczegółowe informacje o tym, jak używamy takich technologii i jak można odrzucić niektóre pliki cookie, są określone w naszej informacji o plikach cookie: growthbeast.io/cookie-policy.

 

6.JAK DŁUGO PRZECHOWUJEMY TWOJE DANE?

W skrócie:  Przechowujemy informacje o użytkowniku tak długo, jak jest to konieczne do realizacji celów określonych w niniejszej informacji o prywatności, chyba że prawo wymaga inaczej.

Będziemy przechowywać dane osobowe użytkownika tylko tak długo, jak jest to konieczne do celów określonych w niniejszej informacji o prywatności, chyba że dłuższy okres przechowywania jest wymagany lub dozwolony przez prawo (takie jak wymogi podatkowe, księgowe lub inne wymogi prawne). Żaden z celów określonych w niniejszej informacji nie będzie wymagał od nas przechowywania danych osobowych użytkownika przez okres dłuższy niż dwanaście (12) miesięcy od momentu zamknięcia konta użytkownika.

Gdy nie będziemy mieli bieżącej uzasadnionej potrzeby biznesowej do przetwarzania Państwa danych osobowych, usuniemy je lub zanonimizujemy, a jeśli nie będzie to możliwe (na przykład dlatego, że Państwa dane osobowe były przechowywane w archiwach zapasowych), wówczas bezpiecznie przechowamy Państwa dane osobowe i odizolujemy je od dalszego przetwarzania do czasu, gdy możliwe będzie ich usunięcie.

 

7.JAK DBAMY O BEZPIECZEŃSTWO TWOICH DANYCH?

W skrócie:  Staramy się chronić Twoje dane osobowe poprzez system organizacyjnych i technicznych środków bezpieczeństwa.

Wdrożyliśmy odpowiednie techniczne i organizacyjne środki bezpieczeństwa mające na celu ochronę bezpieczeństwa wszelkich przetwarzanych przez nas danych osobowych. Jednakże, pomimo naszych zabezpieczeń i wysiłków w celu zabezpieczenia informacji, żadna transmisja elektroniczna przez Internet lub technologia przechowywania informacji nie może być zagwarantowana jako bezpieczna, więc nie możemy obiecać lub zagwarantować, że hakerzy, cyberprzestępcy lub inne nieupoważnione osoby trzecie nie będą w stanie pokonać naszych zabezpieczeń i niewłaściwie gromadzić, uzyskiwać dostępu, kraść lub modyfikować informacji. Chociaż dołożymy wszelkich starań, aby chronić Twoje dane osobowe, przesyłanie danych osobowych do i z naszej Witryny odbywa się na Twoje własne ryzyko. Dostęp do Witryny należy uzyskiwać wyłącznie w bezpiecznym środowisku.

 

8.CZY ZBIERAMY INFORMACJE OD OSÓB NIEPEŁNOLETNICH?

W skrócie:  Nie zbieramy świadomie danych od dzieci poniżej 18 roku życia ani nie prowadzimy marketingu do nich.

Nie staramy się świadomie pozyskiwać danych od dzieci poniżej 18 roku życia ani prowadzić marketingu wśród nich. Korzystając z Witryny, użytkownik oświadcza, że ma co najmniej 18 lat lub że jest rodzicem lub opiekunem osoby niepełnoletniej i wyraża zgodę na korzystanie z Witryny przez taką osobę niepełnoletnią. Jeśli dowiemy się, że dane osobowe użytkowników poniżej 18 roku życia zostały zebrane, dezaktywujemy konto i podejmiemy uzasadnione środki w celu szybkiego usunięcia takich danych z naszych rejestrów. Jeśli dowiesz się o jakichkolwiek danych, które mogliśmy zebrać od dzieci poniżej 18 roku życia, skontaktuj się z nami pod adresem [email protected]

 

9.JAKIE SĄ TWOJE PRAWA DO PRYWATNOŚCI?

W skrócie:  W niektórych regionach, takich jak Europejski Obszar Gospodarczy (EOG) i Wielka Brytania (UK), użytkownik ma prawa, które umożliwiają mu większy dostęp do swoich danych osobowych i kontrolę nad nimi. Użytkownik może w każdej chwili sprawdzić, zmienić lub zlikwidować swoje konto.

W niektórych regionach (takich jak EOG i Wielka Brytania) użytkownik ma pewne prawa wynikające z obowiązujących przepisów o ochronie danych. Mogą one obejmować prawo do (i) żądania dostępu i uzyskania kopii swoich danych osobowych, (ii) żądania sprostowania lub usunięcia; (iii) ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych oraz (iv) w stosownych przypadkach, przenoszenia danych. W pewnych okolicznościach mogą Państwo mieć również prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Państwa danych osobowych. Aby złożyć takie żądanie, należy skorzystać z adresu dane kontaktowe podanych poniżej. Rozpatrzymy i podejmiemy działania w związku z każdym wnioskiem zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi ochrony danych.

Jeśli opieramy się na Państwa zgodzie na przetwarzanie Państwa danych osobowych, mają Państwo prawo wycofać swoją zgodę w dowolnym momencie. Należy jednak pamiętać, że nie wpłynie to na zgodność z prawem przetwarzania przed jej wycofaniem, ani na przetwarzanie Państwa danych osobowych prowadzone na podstawie zgodnych z prawem podstaw przetwarzania innych niż zgoda.

Jeśli jesteś mieszkańcem EOG lub Wielkiej Brytanii i uważasz, że niezgodnie z prawem przetwarzamy Twoje dane osobowe, masz również prawo złożyć skargę do lokalnego organu nadzorczego ds. ochrony danych. Ich dane kontaktowe można znaleźć tutaj: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Jeśli jesteś mieszkańcem Szwajcarii, dane kontaktowe do organów ochrony danych są dostępne tutaj: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

W przypadku pytań lub uwag dotyczących prawa do prywatności, możesz wysłać do nas wiadomość e-mail na adres [email protected]


Informacje o rachunku

Jeśli w dowolnym momencie chciałbyś przejrzeć lub zmienić informacje na swoim koncie lub zlikwidować swoje konto, możesz:

  • Zaloguj się do ustawień konta i zaktualizuj swoje konto użytkownika.

Na prośbę użytkownika o zamknięcie konta, dezaktywujemy lub usuniemy jego konto i informacje z naszych aktywnych baz danych. Możemy jednak zachować niektóre informacje w naszych plikach w celu zapobiegania oszustwom, rozwiązywania problemów, pomocy w dochodzeniach, egzekwowania naszych Warunków Użytkowania i/lub przestrzegania obowiązujących wymogów prawnych.

Pliki cookies i podobne technologie: Większość przeglądarek internetowych jest domyślnie ustawiona na akceptowanie plików cookie. Jeśli wolisz, możesz zazwyczaj wybrać ustawienie przeglądarki, aby usunąć pliki cookie i odrzucić pliki cookie. Jeśli zdecydujesz się usunąć pliki cookie lub odrzucić pliki cookie, może to mieć wpływ na niektóre funkcje lub usługi naszej strony internetowej. Aby zrezygnować z reklam opartych na zainteresowaniach reklamodawców na naszej stronie internetowej, odwiedź http://www.aboutads.info/choices/. Więcej informacji można znaleźć w naszym Powiadomieniu o plikach cookie: growthbeast.io/cookie-policy.

Rezygnacja z e-mail marketingu: W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji naszej marketingowej listy e-mailowej, klikając link rezygnacji z subskrypcji w wysyłanych przez nas e-mailach lub kontaktując się z nami za pomocą danych podanych poniżej. Zostaniesz wówczas usunięty z marketingowej listy e-mailowej - jednak nadal możemy się z Tobą komunikować, na przykład w celu wysyłania Ci e-maili związanych z usługami, które są niezbędne do administrowania i korzystania z Twojego konta, odpowiadania na zgłoszenia serwisowe lub w innych celach nie marketingowych. Aby w inny sposób zrezygnować, możesz:

  • Uzyskaj dostęp do ustawień swojego konta i zaktualizuj swoje preferencje.

 

10.KONTROLE DLA FUNKCJI "NIEŚLEDZENIA

Większość przeglądarek internetowych oraz niektóre mobilne systemy operacyjne i aplikacje mobilne posiadają funkcję Do-Not-Track ("DNT") lub ustawienie, które można aktywować, aby zasygnalizować swoje preferencje dotyczące prywatności, aby dane na temat aktywności w sieci nie były monitorowane i gromadzone. Na tym etapie nie został sfinalizowany żaden jednolity standard technologiczny dla rozpoznawania i wdrażania sygnałów DNT. W związku z tym nie reagujemy obecnie na sygnały przeglądarki DNT ani na żadne inne mechanizmy, które automatycznie informują o rezygnacji z bycia śledzonym w Internecie. Jeśli w przyszłości zostanie przyjęty standard dotyczący śledzenia w Internecie, którego będziemy musieli przestrzegać, poinformujemy Państwa o tej praktyce w zmienionej wersji niniejszej informacji o prywatności.

 

11.CZY MIESZKAŃCY KALIFORNII MAJĄ SZCZEGÓLNE PRAWA DO PRYWATNOŚCI?

W skrócie:  Tak, jeśli jesteś mieszkańcem Kalifornii, przysługują Ci określone prawa dotyczące dostępu do Twoich danych osobowych.

California Civil Code Section 1798.83, also known as the “Shine The Light” law, permits our users who are California residents to request and obtain from us, once a year and free of charge, information about categories of personal information (if any) we disclosed to third parties for direct marketing purposes and the names and addresses of all third parties with which we shared personal information in the immediately preceding calendar year. If you are a California resident and would like to make such a request, please submit your request in writing to us using the contact information provided below.

If you are under 18 years of age, reside in California, and have a registered account with the Website, you have the right to request removal of unwanted data that you publicly post on the Website. To request removal of such data, please contact us using the contact information provided below, and include the email address associated with your account and a statement that you reside in California. We will make sure the data is not publicly displayed on the Website, but please be aware that the data may not be completely or comprehensively removed from all our systems (e.g. backups, etc.).

 

12.DO WE MAKE UPDATES TO THIS NOTICE?

W skrócie:  Yes, we will update this notice as necessary to stay compliant with relevant laws.

We may update this privacy notice from time to time. The updated version will be indicated by an updated “Revised” date and the updated version will be effective as soon as it is accessible. If we make material changes to this privacy notice, we may notify you either by prominently posting a notice of such changes or by directly sending you a notification. We encourage you to review this privacy notice frequently to be informed of how we are protecting your information.

 

13.HOW CAN YOU CONTACT US ABOUT THIS NOTICE?

If you have questions or comments about this notice, you may email us at [email protected]